Expeditie Event – 10 mei 2023

terug naar agenda overzicht

Op 10 mei 2023 organiseert het projectteam ‘Expeditie Lerarenagenda’ een interessant, leerzaam en creatief event voor genodigden vanuit het onderwijsveld. Dit zijn geïnteresseerden in de Expeditie of mensen die hebben meegewerkt aan het onderzoek.

Het Expeditie Event is uniek in haar soort: tijdens het event maken we gebruik van creatieve uitingen, kunst en werkvormen die de dialoog met en tussen de deelnemers stimuleert. Loop rond en ga op expeditie langs alle onderzoeksresultaten. Ontmoet elkaar en ga in gesprek onder het genot van een drankje en heerlijk Streetfood! Samen met jou maken we er graag een creatieve beleving van!

Op het Expeditie Event zullen de belangrijkste resultaten van al onze onderzoeken binnen de Expeditie op een creatieve en dialogische manier de revue passeren. Het event heeft een festivalopzet met meerdere marktjes om in alle vrijheid te verkennen. Er is voldoende parkeergelegenheid (P1, P2, P3) dichtbij de Verkadefabriek. Uitrijkaart krijg je van ons bij ontvangst. De Verkadefabriek is ook op loopafstand van het treinstation (8 minuten).

Inloop en ontvangst is van 16:00-16:30 uur.

Belangrijke informatie:

  • Wat: Expeditie Event (gratis toegang)
  • Wanneer: 10-05-2023 (16:00-20:00)
  • Waar: De Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch

Het event is helaas niet open voor iedereen. Alle genodigden hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich aanmelden! Mocht je onverhoopt niet zijn uitgenodigd, maar wel geïnteresseerd zijn om het event bij te wonen. Laat het ons dan weten via info@expeditielerarenagenda.nl.

info@expeditielerarenagenda.nl